×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівлянин став переможцем командного чемпіонату України і не жалкує, що змінив висоту на довжину

Ще два роки тому бердичівлянин Владислав Мазур виступав у секторі для стрибків у висоту.

n 2801167546У 2013-му він став учасником юнацького чемпіонату світу у цій дисципліні. Але минулого року його ім'я прихильники легкої атлетики мали шукати вже в інших протоколах змагань – змагань зі стрибків у довжину.

У 2015-му Мазур зумів у новій для себе дисципліні відібратися на юніорський чемпіонат Європи, а 27 січня  – став переможцем командного чемпіонату України, який триває у Запоріжжі. Боротьба у секторі велася до останньої спроби. З перевагою у два сантиметри Владислав обіграв багатоборця Олексія Касьянова – 7,69 і 7,67 м відповідно, - повідомляє ФЛАУ.

«Зовсім не шкодую, що змінив стрибки у висоту на стрибки у довжину. У новій дисципліні мені навіть легше виступати, і це лише початок. Буду рухатися далі і через певний час усе має стати ще краще, - зізнається Владислав. – На сьогодні мій особистий рекорд – 7,87 метрів. Його показав у червні минулого року, у Харкові. Але потенціал ще є, тож і результат має зростати. Цього сезону, думаю, мені вдасться стрибнути під вісім метрів. А найвагоміша мета – спробувати відібратися на Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро».

Последнее изменение Четверг, 28/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework