×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Три вищих нагороди привезли житомирські фігуристи з відкритого турніру Lemberg Trophy на Львівщині

Змагання проходили 29-30 січня в місті Новояворівськ, в них брали участь більше 200 спортсменів з 14-ти регіонів України, а також Білорусі, Молдови та Японії.

n 0102167594 Житомирщину представляли семеро спортсменів. За результатами змагань наші фігуристи привезли 6 кубків і медалей у різних вікових категоріях, з них три перших місця, передає «Житомирська Хвиля».

Імена переможців: Башинскька Евеліна, категорія Gold, 3 місце; Остапенко Вероніка, категорія Silver, 2 місце, Коденко Христина, категорія Gold, 1 місце; Рудюк Ірина, категорія Bronze, 2 місце; Прилепа Марина, категорія Bronze, 1 місце; Фесенко Катерина, категорія Silver, 1 місце.

Фахівці зазначають, що значних успіхів на змаганнях національного та міжнародного рівнів житомирські спортсмени досягають попри значних труднощів. "Проблема тренувальної бази для фігурного катання в Житомирі стоїть дуже гостро: ковзанка в місті лише одна і комерційна. Наші фігуристи займаються під час сеансу масового катання. Для спорту це просто неприпустимо. В Житомирі дуже талановиті діти, а спеціалізованого тренувального майданчика немає. Це дуже сумно, адже за його наявності ми могли б готувати професійних спортсменів та розвивати цей спорт, щоб він був масовим!", – зазначає Олена Кропачова, голова Житомирського обласного відділення Української федераціі фігурного катання на ковзанах.

Последнее изменение Понедельник, 01/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework