×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

60 днів до мрії: у Житомирі стартує спортивно-розважальне реаліті-шоу

З 1 лютого у Житомирі команда «DKS.production» розпочала зйомки нового спортивно-розважального реаліті-шоу «60 днів до мрії».

l 07021501 1Новий проект описує історію двох дівчат, які прагнуть вдосконалити себе та власне тіло. Для Житомира це кардинально новий формат медіа-продукту.

Учасниці поставили собі ціль: за 60 днів скинути зайву вагу та здобути омріяні модельні параметри, завдяки збалансованому здоровому харчуванню та спорту.

Протягом двох місяців дівчат супроводжуватимуть дієтолог та спортивні тренери, які будуть допомагати їм досягти бажаної мети.

З 7 лютого дівчата вже почали активно тренуватися: щодня в соціальних мережах вони описуватимуть, як досягають поставлених цілей.

Учасниці проекту різнопланові та не схожі одна на одну: Марія – директор рекламного агентства «Сьоме неба», а Ірина студентка Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Слідкувати за перебігом реаліті-шоу «60 днів до мрії» можна на офіційному сайті проекту - 60ddm.dks.ua і на сайті Інформаційного агентства «Всі новини». Перший епізод буде подарунком для житомирян на День всіх закоханих, випуск вийде 14 лютого о 18.00.

Організатори обіцяють глядачам багато позитивних емоцій, а найактивніші вболівальники отримають подарунки. 

60 днів до мрії

60 днів до мрії

60 днів до мрії

Последнее изменение Понедельник, 08/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework