×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

60 днів до мрії: стаємо ідеальними разом

Проект «60 днів до мрії» - це спортивно-розважальне реаліті-шоу, де описується історія двох дівчат, які прагнуть вдосконалити себе.

l 23021511Учасниці проекту за 60 днів планують скинути зайву вагу та здобути омріяні модельні параметри, завдяки збалансованому здоровому харчуванню та спорту.

Глядачі вже побачили два випуски проекту, де познайомились з героїнями, дізналися корисні поради від лікаря-дієтолога, отримали вправи для домашнього тренування від спортивних тренерів.

Життя учасниць кардинально змінилося із початком проекту. Відтепер у них інший режим дня: студентка Ірина змушена вставати вранці, не дивлячись на те, що в неї навчання в другу зміну, а директор рекламної агенції Марія, в обідню перерву, поспішає у спортивний зал!

Глядачі можуть долучитися до експерименту учасниць. Багато корисних порад можна знайти на офіційному сайті проекту, які допоможуть в сезон купальників вразити оточуючих.

Організатори обіцяють безліч цікавих подарунків для вболівальників. Зараз на офіційних сторінках реаліті-шоу проходить розіграш блокноту ручної роботи з логотипом «60 днів до мрії» від житомирських майстрів.

Слідкувати за перебігом реаліті-шоу «60 днів до мрії» можна на офіційному сайті проекту – 60ddm.dks.ua та на сайті Інформаційного агентства «Всі новини».

Нагадаємо, що 14 лютого на сайті 60ddm.dks.ua з’явився перший епізод проекту «60 днів до мрії» від DKS.production.

l 23021511 1

l 23021511 1

Последнее изменение Вторник, 23/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework