×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

60 днів до мрії: привіт весна!

Початок весни є прекрасною можливістю змінити себе.

l 01031601Філософ Махатма Ганді казав: «Ми самі повинні стати тими змінами, які хочемо побачити у світі».

 І він мав рацію! Щоб ваше життя почало змінюватися, почніть з себе і змініть своє ставлення до життя – це є обов’язковою умовою для досягнення позитивних змін.

Для цього в першу чергу, ви повинні залишити все погане в минулому. З минулого винесіть тільки досвід, проаналізувавши вчинені вами помилки. І не думайте шкодувати і витрачати на докори совісті свій дорогоцінний час, адже минуле — це основа майбутнього, щасливого майбутнього до якого ви тепер на шляху.

Якщо ви все ще споживаєте фаст-фуд, багато солодкої або жирної їжі і додатково до всього не займаєтеся спортом, тоді настав час змінити спосіб життя! 1 березня – ідеальний день, щоб почати займатися спортом і перейти на правильне збалансоване харчування.

Не втрачайте часу даремно! Тільки задумайтеся, скільки ви витрачаєте часу на перегляд телевізора, телефонні розмови або на соціальні мережі? Читайте книги, розширюйте кругозір, спілкуйтеся з людьми, у яких є чому навчитися і проводите більше часу зі своїми близькими. Змінивши ставлення до такого безцінного джерела, як час – ви зможете кардинально змінити своє життя.

l 01031601 1

Проект «60 днів до мрії» – це шпаргалка для тих, хто запланував кардинальні зміни. Проект описує історію двох дівчат, які прагнуть вдосконалити себе. Учасниці проекту за 60 днів планують скинути зайву вагу та здобути омріяні модельні параметри, завдяки збалансованому здоровому харчуванню та спорту.

Організатори обіцяють багато цікавих подарунків для вболівальників. Зараз на офіційних сторінках реаліті-шоу проходить розіграш блокноту ручної роботи з логотипом «60 днів до мрії» від житомирських майстрів.

Слідкувати за перебігом реаліті-шоу «60 днів до мрії» можна на офіційному сайті проекту – 60ddm.dks.ua та на сайті Інформаційного агентства «Всі новини».

Нагадаємо, що 26 лютого на сайті 60ddm.dks.ua з’явився третій епізод проекту «60 днів до мрії» від DKS.production. 

l 01031601 1

Последнее изменение Вторник, 01/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework