×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські правоохоронці вибороли першість з футзалу у чемпіонаті ФСТ «Динамо»

Команда Головного Управління Національної поліції в Житомирській області,

n 0303168092 1вийшовши у фінальне коло змагань, виборола першість у чемпіонаті ФСТ «Динамо».

Поліцейські перемогли за загальною сумою очків, зігравши з командами обласного Управління ДСНС, Державної фіскальної служби та прокуратури Житомирщини, - повідомляють у відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Змагання з футзалу серед працівників правоохоронних органів, військових формувань, рятувальних та інших спеціальних служб області тривали упродовж лютого і загалом участь у них брали 12 команд. 2 березня у фіналі зустрічалися команди обласних управлінь Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної фіскальної служби та прокуратури.

Уболівати за команду поліцейських завітали колеги, ветерани органів внутрішніх справ та особисто керівник ГУНП області Валерій Рудик. Їх емоційна та дружня підтримка допомогла команді продемонструвати справжній бойовий дух та спортивну майстерність.

У запеклій та важкій, за словами самих спортсменів, грі поліцейські вибороли почергово три перемоги, зігравши з командою податківців з рахунком 5:1, з рятувальниками 3:2. А закріпили вони свій результат у матчі з командою прокуратури області – у підсумку 8:0 .

Відтак команда Головного Управління Національної поліції виборола першість, гравці Управління Державної фіскальної служби стали другими, а команда Управління ДСНС - бронзовими призерами.

- Заняття спортом є важливою складовою належної підготовки поліцейських. Вітаємо гравців команди ГУНП з переконливою перемогою і бажаємо нових досягнень, - поздоровив правоохоронців Валерій Рудик. - Так тримати!

За словами начальника фізкультурно-спортивного відділу обласної організації ФСТ «Динамо» Івана Климчука, такі змагання у рамках програми Спартакіади-2016 проводяться упродовж року із 7 видів спорту, серед яких футзал, рукопашний бій, легкоатлетичний крос, кульова стрільба з табельної вогнепальної зброї та інші.

Упродовж березня продовжаться змагання з футзалу серед команд ІІ підгрупи: територіальних підрозділів поліції області, тренінгового центру та поліцейського підрозділу із охорони зони радіаційного забруднення. Також наприкінці березня силовики змагатимуться у шахових баталіях.

n 0303168092 2

Последнее изменение Четверг, 03/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework