×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівський боксер став срібним призером Міжнародного турніру в Азербайджані

З 9 по 14 березня в Азербайджані проходив міжнародний боксерський турнір

n 1603168262класу «А» - «Great SilkWay-2016». Участь у турнірі приймали збірні Азербайджану, Грузії, Росії, Ірландії та України.

У складі збірної України у ваговій категорії 64 кг виступав бердичівлянин, майстер спорту міжнародного класу, десятиразовий призер Чемпіонатів України Володимир Матвійчук.

У півфінальному поєдинку наш земляк переміг Хаді Макуєя з Ірландії з рахунком 3:0. У фінальному поєдинку Володимир Матвійчук зустрівся з досвідченим боксером з Куби, який нині виступає за збірну Азербайджану, Чемпіоном Європейських Ігор 2015 року Лоренцо Сотомайором. За суперечливим рішенням суддів перемогу з рахунком 2:1 здобув представник збірної Азербайджану, а Володимир Матвійчук став срібними призером. Слід відзначити також, що один із тренерів збірної України на цьому турнірі - Ігор Матвійчук - був особистим тренером нашого земляка.

За підсумками турніру збірна України зайняла друге загальнокомандне місце, здобувши три перших, два других та три третіх місця.

Нині наш земляк продовжує підготовку до відбіркових турнірів за здобуття ліцензії на Олімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

За матеріалами РІО Бердичів

Последнее изменение Среда, 16/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework