×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Легкоатлети з Бердичева продовжують здобувати перемоги

Бердичівські легкоатлети  в черговий раз довели високу майстерність та професійність.

n 2103168335В останні роки королева спорту – легка атлетика - знову увірвалась у трійку найрозвиненіших видів спорту у місті, після футболу та боксу.

Бердичівські спортсмени нещодавно повернулися з двох Чемпіонатів України та Міжнародної матчевої зустрічі. І повернулися не з пустими руками, а з нагородами, - передає «Бердичівський погляд».

Обидва Чемпіонати України з легкої атлетики,серед дорослих та молоді, відбулися протягом одного тижня у Сумах. Серед дорослих, бердичівські спортсмени здобули три нагороди: у стрибках в довжину срібна медаль дісталась одному з найперспективніших спортсменів УкраїниВладиславу Мазуру. Та дві нагороди отримали у стрибках в висоту. Перше місце та звання Чемпіона України, з результатом 2 метри 26 сантиметрів, у видатного та досвідченогоЮрія Крімаренка, а бронзовим призером, з результатом 2 метри 23 сантиметри, став  Віктор Лонський– надія українських стрибунів.

В Чемпіонаті України серед молоді  наші спортсмени здобули дві нагороди. Срібним призером у секторі для стрибків в довжину ставВладислав Мазур, аВіктор Лонський,у стрибках в висоту, виборов почесне звання Чемпіона України серед молоді, з результатом 2 метри 23 сантиметри.

Приємна новина надійшла до нас з Мінська. У столиці Білорусі відбулася Міжнародна матчева зустріч з легкої атлетики серед юнаків, за участю збірних Литви, Латвії, Франції, Білорусі, України та Туреччини.  У складі збірної України, в секторі серед стрибунів у висоту, брав участь  бердичівський спортсменОлександр Баранніков. Він переміг у змаганнях, з результатом 2 метри 18 сантиметрів.

Тренером-викладачем Владислава Мазура, Віктора Лонського та Олександра Бараннікова, які є вихованцями ДЮСШ імені Віталія Лонського  єІгор Лонський,а Юрія Крімаренка тренує також наш земляк, вихованець Віталія Лонського, Володимир Журавльов.

Последнее изменение Понедельник, 21/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework