×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За кілька років фігуристи із Житомирщини здобули понад 50 медалей

Житомирське обласне відділення Української федерації фігурного катання на ковзанах максимально зацікавлене в розвитку цього спорту на Житомирщині.

n 0404168564За кілька років безперервної участі в аматорських змаганнях місцеві фігуристи здобули більше 50-ти медалей за призові місця і набули неабиякого досвіду. Про це розповіла голова Житомирського обласного відділення Української федерації фігурного катання на ковзанах Олена Кропачова.

«Ми вже «переросли» тренування під час сеансів масового катання, коли на ковзанці одночасно знаходиться кілька десятків людей. За таких умов просто неможливо працювати в напрямку спорту. Зараз потребуємо спортивних умов на якісному великому майданчику. Це має бути льодовий палац, де б могли тренуватись фігуристи, хокейні клуби, і була б можливість проводити змагання, чемпіонати міста тощо. Таким чином ми зможемо залучати молодь, щоб цей спорт став масовим. В багатьох містах України, де є льодові арени, є велика проблема зі спеціалістами. Ми ж працюємо з «величиною» у фігурному катанні. Це майстер спорту СРСР, багаторазова чемпіонка України із досвідом у фігурному катанні 45 років, суддя міжнародної категорії Світлана Яромова. Сьогодні нам фактично не вистачає лише бази для тренувань», – розповіла Олена Кропачова.

Цього дня юні фігуристи від щирого серця подарували кожному глядачеві красиве шоу естетичну насолоду та гарний настій.

n 0404168564 1

n 0404168564 1

Последнее изменение Понедельник, 04/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework