Бердичівські стрибуни-висотники отримали чергові нагороди та готові виступати за збірну України

У бердичівських стрибунів-висотників існує гарна традиція: не повертатися до рідного міста без нагород.

Так було і цього разу, коли спортсмени приїхали з Рівного, де відбувся Кубок міста - Міжнародний турнір з легкої атлетики «І Меморіал Бориса Чулаєвського». Борис Чулаєвський, заслужений тренер України, відійшов у вічність у минулому році. Він очолював на рівні області федерацію з легкої атлетики. У змаганнях також взяли участь легкоатлети з Білорусі та Польщі, передає Бердичівський погляд.

Серед молодших дівчат, у стрибках в висоту, друге місце (з результатом 1 м 55 см) здобула юна бердичівлянка Анастасія Шмідт. Наша землячка поступилася лише своїй старшій суперниці з Білорусі. Для Анастасії Шмідт це особистий рекорд.

Перше місце серед старших дівчат у Ольги Мельничук (результат 1 м 60 см). Серед старших юнаків перемогу (з результатом 1 м 97 см) отримав Дмитро Нікітін. Це новий рекорд турніру, що тримався з 2000 року.

Усі спортсмени є вихованцями ДЮСШ ім. Віталія Лонського та тренуються під керівництвом тренера-викладача Ігоря Лонського.

Доброю новиною є те, що бердичівських висотників стали частіше залучати до змагань у складі збірної України. Так, 24 квітня у Луцьку, відбудеться Матчева зустріч з легкої атлетики серед юнаків: Україна-Білорусь-Туреччина. Честь збірної країни захищатиме Дмитро Нікітін. На початку травня у Нікосії (Кіпр) відбудеться Матчева зустріч з легкої атлетики серед юніорів: Кіпр-Ізраїль-Україна-Румунія. У секторі для стрибунів у висоту виступатиме бердичівлянин Олександр Баранніков.

 

Последнее изменение Вторник, 19/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework