На чемпіонаті України серед юних важкоатлетів звягельські тренери розраховують на призові місця

Надію на призові місця всеукраїнського ґатунку у виконанні своїх вихованців тренерському штабу на чолі з Валерієм Постіженком дав перший офіційний виступ на змаганнях звягельських важкоатлетів у 2016 році.

Із 12 по 16 квітня у м. Славутич (Київська область) відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 17 років та молодших, а також Всеукраїнський турнір пам’яті героїв Чорнобиля., передає «Звягель».

На цих змаганнях Новоград-Волинський був представлений шістьма важкоатлетами. Попри те, що звягельчани були наймолодшими спортсменами (наприклад, Олександру Ковальчуку — тільки 11 років, іншим — від 13 до 15 років), вони не загубилися серед конкурентів та не підвели збірну команду Житомирської області. Кращі результати з них показали Денис Юрін та Олег Ніколаєнко.

«Наші важкоатлети не мають фінансової можливості їздити на різні неофіційні турніри (для підготовки до Всеукраїнських змагань), тому ці офіційні змагання були використані як етап підготовки до чемпіонату України серед юнаків та дівчат віком до 13 та 15 років, який відбудеться у середині липня в м. Хмельницький. Переконаний, що, крім Дениса Юріна та Олега Ніколаєнка, набутий досвід принесе велику користь й іншим учасникам, а це — Катерина Чернишук, Олександр Ковальчук, Віталій Якимович, Олександр Плохотюк та інші. На юнацькому чемпіонаті України серед важкоатлетів у нас будуть медалі», — висловив упевненість президент федерації важкої атлетики Житомирської області Валерій Постіженко.

 

Последнее изменение Понедельник, 25/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework