×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирські десантники стали срібними призерами першості ВДВ ЗСУ

Вісім команд, сформованих із воїнів ВДВ змагалися за звання переможця першості Високомобільних десантних військ ЗСУ, який відбувся у зоні АТО (м. Святогірськ Донецької області) протягом 9-10 травня.

Із восьми команд три представляли м. Житомир, це команди 95-ї ОДШБр, 199-го навчального центру та Командування ВДВ. Організатори турніру обрали олімпійську систему змагань (на виліт), за підсумками якої до півфіналів вийшли команди 81 ОАЕМБр, 79 ОДШБр та житомирські 95 ОДШБр і 199 нц, передає futsal.zt.ua.
У першому півфіналі глядачі стали свідками дербі між командами десантно-штурмових бригад, а перемогу святкувала команда 79-ї ОДШБр, яка обіграла житомирську 95-ту ОДШБр з рахунком 8:5. У іншому півфінальному матчі п’яти забитих м’ячів команди 199 нц вистачило для здобуття путівки у фінал.
Перед вирішальним поєдинком турніру команди 95-ї ОДШБр та 81-ї ОАЕМБр визначали бронзового призера Першості. Основного часу матчу командам виявилося замало, а у серії післяматчевих пенальті гравці 81-ї ОАЕМБр пробивали влучніше за житомирян, відтак саме команда 81-ї ОАЕМБр і здобула бронзові нагороди турніру.
Не менш запеклим видався і фінал Першості, де житомирська команда 199-го нц до останніх секунд матчу чинила опір фаворитам турніру – миколаївській 79-й ОДШБр, яка, до речі, є регулярним учасником Чемпіонату Миколаєва з футзалу. Житомиряни вели по ходу матчу 2:0, але суперник зумів переломити хід зустрічі й у підсумку вирвав перемогу – 5:4. Ще один «житомирський слід» на турнірі – арбітри. Саме житомиряни Віктор Таран та Андрій Загоруйко обслуговували вирішальні матчі турніру.

Переможець та призери першості були нагороджені кубками, грамотами та м’ячами, нагороди вручав командувач ВДВ ЗСУ, Герой України генерал-майор Михайло Забродський.

Також за підсумками турніру було визначено кращих воротаря, гравця та бомбардира змагань:
Кращий воротар – сол. Литвиненко О. О. (199 нц)
Кращий бомбардир – мол. сжт. Шпінь М. Д. (95 ОДШБр)
Кращий гравець турніру – ст. прк. Згама В. М. (79 ОДШБр)
«Футбол – це гра, яка потребує відмінної фізичної підготовки, певних навиків, тактичного мислення, що не є зайвим як в бою, так і на футбольному полі. І саме головне те, що футбол, перш за все, командна гра. І тільки команда-колектив може об’єднаними зусиллями досягти перемоги. Сподіваюсь, що цей турнір стане традиційним та відбуватиметься двічі на рік, приурочений до 9 травня та до 2 серпня» – зазначив командувач ВДВ ЗСУ, Герой України генерал-майор Михайло Забродський.

Последнее изменение Пятница, 13/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework