У Житомирі відбудуться змагання зі справжнісінького «альпінізму на столі»

19 травня житомирян запрошують на турнір з боулдер-тейблу.

Змагання зі справжнісінького «альпінізму на столі» у місті відбудуться вперше, а найспритніші скелелази отримають цінні подарунки для походів та мандрівок.

Боулдер-тейбл (table boulder – з анг. лазити по валунах) – доволі новий вид спорту, варіант класичного боулдерінгу. Цей вид скелелазіння започаткували в одному з містечок штату Колорадо, чий ландшафт вкритий високими кам'яними брилами. Суть змагання в тому, щоб якомога швидше пройти непросту трасу або кілька трас.

У боулдер-тейблі завдання спрощується: замість того аби дертися по кам'яних брилах, вам потрібно «здолати» простий стіл для пікніка. Здавалося б, нічого складного, але це тільки на перший погляд. Спробуйте пройти кілька кіл, жодного разу не зачепивши чорний мат, і ви відчуєте себе справжнім скелелазом. Бали не надаються, якщо ви все ж торкнулися підлоги будь-якою частиною тіла.

Кожен учасник турніру має часовий ліміт – 2 хвилини, за які потрібно пройти якомога більше кіл. По закінченню цього терміну підраховується сума балів, яка залежить від складності кіл і їх загальної кількості.

Змагання з боулдер-тейблу у Житомирі пройдуть за підтримки мережі туристичного спорядження Gorgany та бренду Salewa, тому призи для переможців будуть цінними і корисними.

Напередодні змагань організатори запрошують усіх охочих взяти участь у тренуваннях, які триватимуть два дні: 17 травня (з 17:00 до 20:00) і 18 травня (10:00- 20:00) у магазині Gorgany.com у Житомирі, що на вул. Київській 65.

 

Последнее изменение Пятница, 13/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework