×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирські депутати готуються до участі у всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд органів місцевого самоврядування

13 травня у Бердичеві відбулась VII обласна спартакіада серед збірних команд органів місцевого самоврядування. 

Змагання проходили під гаслом, яке вже стало традиційним, - «Спорт об’єднує всіх в одну команду».
Про це повідомляє прес-служба обласної ради.
В п’ятницю на фінал спартакіади прибули 18 команд - представників районних та міських рад нашої області. Змагання проводились з таких видів спорту як волейбол, міні-футбол, теніс настільний, шашки та швидкі шахи.
Головним суддею спартакіади був голова Житомирської обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик.
На урочисту церемонію відкриття змагань та для підтримки депутатів і працівників районних та міських рад області прибув перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.
«Немає жодного сумніву, що лише здоровий спосіб життя може сприяти здійсненню багатьох добрих справ. Дуже приємно відзначити, що цього року в порівняні з минулими роками, активнішими стали депутати сільських, селищних рад, які беруть сьогодні участь у змаганнях. Переконаний, що всі ви є гарним прикладом для молоді», - сказав під час церемонії відкриття Володимир Ширма.
Переможцями у загальному заліку стала збірна команда Радомишльської районної ради. Друге місце посіла команда Ружинської районної ради, а третє – команда Коростенської районної ради.
Футбольна команда Житомирської обласної ради, капітаном якої був депутат обласної ради Валентин Саківський, здобула третє місце у змаганнях з міні-футболу.
Зараз формується збірна команда Житомирської області зі складу депутатів рад усіх рівнів для участі у всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд органів місцевого самоврядування, яка відбудеться з 6 по 11 червня в м. Чорноморськ Одеської області.

Последнее изменение Понедельник, 16/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework