×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Новограді-Волинському відбулись обласні змагання «Олімпійське лелеченя-2016»

Фінал обласних змагань «Олімпійське лелеченя» відбувся 18 травня на базі Новоград-Волинського колегіуму. 


Участь у змаганнях брали 11 команд – Андрушівській, Баранівський, Володарсько-Волинський, Житомирський, Ємільчинський та Новоград-Волинський райони, а також м. Бердичів, Житомир, Новоград-Волинський, Коростень і смт. Черняхів.
Про це повідомляється на сайті ЖОВ НОК України.
Юних спортсменів привітали представники навчального закладу, місцевої влади, а також голова відділення НОК України в Житомирській області Олександр Оніщук і його заступники Олексій Рачковський та Леонід Самунь, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь, начальник Житомирського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Зорнік та ін.
Під час урочистого відкриття було проведено символічну церемонію внесення Олімпійського вогню, а художні колективи Новоград-Волинського презентували декілька музичних і танцювальних номерів.
«Кожен із вас вже є переможцем, адже ви показали свою майстерність на попередньому (міському) етапі і потрапили на фінал області. Основна мета змагань – поширення ідей олімпізму, організація активного дозвілля, заохочення до занять спортом. Переконаний, що в повсякденному житті спорт є невід’ємною частиною вашого життя, – сказав Олександр Оніщук у вітальному слові. – Щорічно обласний етап спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» проводився у Житомирі, але мені хочеться, щоб олімпійський рух і масовий спорт розвивався в усіх містах, кожному містечку та селі Житомирської області. Тому цьогоріч ми вирішили провести змагання в іншому місті й обрали Новоград-Волинський. Сподіваюсь, щороку міста самі висловлюватимуть пропозиції щодо проведення змагання саме у них і це стане гарною традицією».


Також очільник обласного осередку НОК України подякував за участь у змаганнях спортсменам та їхнім тренерам, а також учням і вчителям Новоград-Волинського колегіуму за допомогу у проведенні урочистостей.
Під час змагань кожна з команд-учасниць мала проявити кмітливість у вікторині на олімпійську тематику, презентувати себе і продемонструвати колективний дух команди в комбінованій спортивній естафеті, де необхідно було подолати дистанцію із жонглюванням м’ячем, «купини» тощо на час.


«Для мене спорт – невід’ємна частина мого життя. Я часто бігаю, тренуюся, – розповідає 11-річний учасник команди НВК № 4 м. Бердичева Павло Берідзе, який п’ять років професійно займається акробатикою. – Участь в «Олімпійському лелечені» брав вперше, але мені тут сподобалося».
За результатами змагань, переможцями стала команда Володарсько-Волинського району, срібними призерами – спортсмени м. Новоград-Волинського, до трійки найсильніших увійшли житомиряни.
Нагадаємо, спортсмени Володарсько-Волинського району другий рік поспіль виборюють перемогу на обласному етапі змагань «Олімпійське лелеченя», що дає їм право знову представляти Житомирщину на Всеукраїнських змаганнях.
Призери змагань нагороджені дипломами, кубками, медалями та цінними подарунками – футболками, кепками, значками тощо.

Последнее изменение Пятница, 20/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework