Вп’яте тенісисти з усієї України позмагалися за Кубок Полісся. ФОТО

Чоловічий парний турнір з великого тенісу «Кубок Полісся» відбувся на базі тенісного комплексу «Софія Стар», що на Рівненщині.

Змагання тривали з 10 по 12 червня і відбулись під егідою Українського тенісного клубу. Турнір пройшов вже вп’яте, а його учасниками стали 46 спортсменів, - повідомляють у ЖОВ НОКУ.

Щорічно участь у змаганнях беруть тенісисти-аматори, а також ті, хто в минулому професійно займався великим тенісом. Серед них спортсмени з різних міст України – Дніпропетровська, Донецька, Житомира, Києва, Кременчука, Льовова, Луганська, м. Рівне, Сімферополь, Черкаси та інших.

Вкотре організаторами турніру «Кубок Полісся» стали голова відділення Національного олімпійського комітету України в Житомирській області, очільник відокремленого підрозділу Федерації тенісу України в Житомирській області, член Ради директорів Українського тенісного клубу Олександр Оніщук та член УТК Марк Ніновський.

«Будь-який спорт – це спорт для душі. Для мене важливо брати участь в цьому турнірі, тому що тут зустрічаються кращі аматори і тенісисти-професіонали, які займалися великим тенісом у минулому, – розповів Оніщук. – На мою думку, на сьогодні великий теніс об’єднує людей. Адже щорічно і незважаючи на ситуацію в Україні, у ньому беруть участь представники з різних міст і областей, люди, які просто люблять теніс, мають високий рівень гри і приділяють велику увагу розвитку тенісу в Україні».

За його словами, турнір – це також спосіб показати дітям і молоді своїм прикладом, як можна проводити свій час і вести здоровий спосіб життя.Крім цього, в рамках турніру, чотири роки тому організатори спільно з учасниками, крім офіційної частини, започаткували традиційну зустріч, де обов’язковий дрес-код для всіх – вишиванка.

За результатами змагань, цьогоріч І місце вибороли Іван Кузьменко (Дніпропетровськ), Олександр Туболєв (Донецьк); ІІ місце посіли Володимир Ковальць (Рівне), Олександр Денисов (Луганськ); ІІІ місце – Мар’ян Швед (Львов), Сергій Естремський (Львів).
Під час офіційної церемонії нагородження Олександр Оніщук відзначив високу майстерність учасників, подякував їм за цікаву гру. Переможці та призери змагань нагороджені пам’ятними подарунками – ексклюзивними кубками з логотипом турніру та яскравими футболками.

Організатори «Кубок Полісся-2016» переконані, що кількість учасників турніру зростатиме, а також закликають усіх бажаючих придбати тенісну ракетку, знайти свій корт і взяти участь у турнірі в 2017 році.

Довідка:
Тенісний турнір «Кубок Полісся» почали організовувати на Житомирщині з 2012 року в рамках Українського тенісного клубу.
У 2015 році учасниками змагань стали 74 тенісистів-аматорів, що стало рекордною кількістю.

 

 

Последнее изменение Вторник, 14/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework