×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі стартував Чемпіонат з міні-футболу серед вуличних та дворових команд

21 червня у Житомирі стартував традиційний Чемпіонат міста з міні-футболу серед вуличних та дворових команд.

Цьогоріч участь у турнірі приймають команди, сформовані із юнаків та дітлахів 1998-2006 рр. нар. Наразі заявки для участі у турнірі подали 25 команд, які розділені по віковим категоріям (1998-2000, 2001-2002, 2003-2004). Усі команди розділені на групи (по чотири в кожній), де зіграють у два кола, опісля на учасників чекає раунд плей-офф, повідомляють на сайті Асоціації фут залу м. Житомира.
Усі матчі відбуватимуться на штучних майданчиках ЗОШ №30, ЗОШ №26 та на майданчику по вул. Чехова, а фінальні двобої команди відіграють у ЗОШ №8. Чемпіонат триватиме все літо, ім’я переможця визначиться лише наприкінці серпня. І хоча Чемпіонат вже розпочався, заявковий період триватиме ще до початку липня. Контактний номер телефону 093-180-99-99.
Організаторами змагань виступили Управління у справах сім’ї, молоді та спорту й Управління освіти Житомирської міської ради, Житомирська регіональна федерація футзалу та Асоціація футзалу м. Житомира. Чемпіонат міста з міні-футболу серед вуличних та дворових команд проходить за підтримки житомирського міського голови Сергія Сухомлина та мецената Олександра Рабіновича.

Последнее изменение Вторник, 21/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework