МФК «Житомир» обіграв Новоград-Волинський «Звягель»

У середу, 10 серпня, МФК "Житомир" провів товариський поєдинок у Новограді-Волинському із місцевим "Звягелем", який цього року грає у вищій лізі чемпіонату області.

Житомиряни приїхали до Новограда-Волинського у якості фаворитів і, заволодівши ініціативою з перших хвилин, грали першим номером до кінця матчу. В підсумку - закономірна перемога нашої команди з рахунком 4:0.

Рахунок в середині першого тайму відкрив капітан МФК "Житомир" Максим Зайнчковський, який вийшовши сам на сам з воротарем господарів спочатку влучив в останнього. Але потім на добиванні таки зумів розпечатати ворота суперників. Загалом в першому таймі у нашої команди було чимало можливостей забивати, але більше голів глядачі не побачили.

В другому таймі наша команда почала грати більш впевнено і як результат - ще три м'ячі у воротах "Звягеля". Спочатку Дмитро Шевчук переправив м'яч у ворота після розіграшу кутового. Потім відзначився новачок команди Денис Данюк. А фінальну крапку поставив Роман Гусак, який здалеку сильно і влучно пробив по воротах.

Матч у Новограді-Волинському став контрольним для нашої команди перед стартом нового сезону в аматорах. А вже в суботу, 13 серпня, МФК "Житомир" зіграє 1 тур аматорського чемпіонату проти "Таврії-Скіф" в Роздолі, Запорізької області.

 

 

Последнее изменение Четверг, 11/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework