Житомир прийматиме велопробіг присвячений 25-й річниці Незалежності України

Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції та Громадською організацією «Українська асоціація інвалідів АТО проводитиметься ветеранський велопробіг, який пройде за маршрутом Ужгород – Київ з 16 по 24 серпня.


Розпочнеться велопробіг у Ужгороді о 8.00 біля пам’ятника Т. Г. Шевченку, а фінішує у столиці України 24 серпня – у день, коли на державному рівні було ухвалено Акт проголошення незалежності України.

Маршрут велопробігу пройде мальовничими краєвидами України: від Ужгорода до Мукачева, через Верецький перевал до Стрия і Львова, далі проляже через Броди і Дубно до Рівного, потім через Новоград-Волинський до Житомира, а далі прямує до Києва, де завершиться біля Меморіального комплексу пам’яті воїнів України, полеглих в Афганістані (вул. Лаврська, 27).

Загалом учасники подолають відстань понад 800 км. Програма велопробігу передбачає участь ветеранів у покладанні квітів до пам’ятників та місць поховань загиблих в бойових діях, проведення зустрічей з родинами загиблих воїнів та ветеранами війни.

Метою велопробігу є популяризація ідей патріотизму, поваги до ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, вшанування пам’яті учасників антитерористичної операції, загиблих при захисті незалежності Вітчизни, пропагування здорового способу життя.

 

 

Последнее изменение Пятница, 12/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework