Президент МФК «Житомир»: "Катастрофічно не вистачає футболістів та немає де грати"

Президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк на прес-конференції, яка відбулася сьогодні, 30 серпня, розповів про перший матч команди у новому сезоні та про плани команди на наступний рік. 

«Ми провели велику кількість роботи. Тричі відбулись навчально-тренувальні збори. Укінці року збираємося розпочати підготовку до проведення атестації для участі в професійній лізі. Звичайно, все залежить від підготовки стадіону. Адже поки не закінчаться ремонтні роботи на центральному стадіоні, ми цю атестацію пройти не зможемо. Все, що залежить від нас, ми поступово виконуємо. Але поки грати нам немає де» - розповів Руслан.

Також він повідомив, що вже у цьому році створять команду «Ю-19» - це гравці першої ліги, юнаки до 19 років. Фактично, «Ю-19» стане «резервною» командою для МФК «Житомир». Турнір юнаків розпочнеться всередині вересня.

Створення «Ю-19» розв’яже відразу дві проблеми. По-перше, у зв’язку з тим, що у Житомирі катастрофічно не вистачає футболістів, «Ю-19» стане «дублером» муніципальної футбольної команди. По-друге, створення такої молодіжної команди – одна з вимог Федерації футболу України для того, щоб виступати у 2 професійній лізі.

МФК «Житомир» уже провів 3 гри, але на виїзді. Як мінімум одна гра уже мала проводитись у Житомирі, але через те, що стадіону ще немає, ігри організовувалися лише на виїзді. Перша домашня гра відбудеться 3 вересня. І у зв’язку з тим, що фінансування ледве вистачає, квитки коштуватимуть 20 гривень, пільговики та діти до 18 років – вхід безкоштовний. Також керівництво клубу розробило абонемент на всі ігри вартістю 200 гривень.

Последнее изменение Вторник, 30/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework