У ЖДУ імені Івана Франка відзначили Міжнародний день студентського спорту

20 вересня факультет фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка підтримав ініціативу Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивної студентської спілки України щодо відзначення Міжнародного дня студентського спорту та провів чимало спортивних заходів.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
Програма відзначення Міжнародного дня студентського спорту в ЖДУ імені Івана Франка включала руханку на подвір’ї перед 4 навчально-лабораторним корпусом, флешмоб, виступ студентів-туристів, легкоатлетичний крос (600 м.) для студентів факультету фізичного виховання і спорту територією університету та товаристський матч з волейболу за участю збірних команд ЖДУ ім. І. Франка та ЖДТУ.
Відкрила урочистості проректор з навчальної роботи Житомирського державного університету імені Івана Франка Лариса Янович. Від імені ректора університету Петра Сауха проректор вручила дипломи і подяки найкращим спортсменам університету, призерам і переможцям Чемпіонатів України, викладачам кафедри теорії і методики фізичного виховання, тренерам.
До святкових привітань та вручень подарунків долучилися й начальник департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь, заступник Житомирського відділення Національного Олімпійського комітету України Леонтій Самунь, заступник голови управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Віктор Малюта, заступник директора Інституту здоров"я і фізичної культури Університету економіки в Бидгощі (Польща) Олександр Скалій.

Последнее изменение Четверг, 22/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework