Тренер-викладач з баскетболу отримав відзнаку «За заслуги перед містом»

Житомирська міська рада нагородила відзнакою «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня Георгія Демба – тренера-викладача з баскетболу, який має 60-річний стаж.


Георгій Демб зробив вагомий вклад у виховання підростаючого покоління, все своє життя пропрацював в Житомирській спортивній школі №1, є єдиним в Україні Заслуженим тренером і Заслуженим арбітром з баскетболу.
Відзнаку Георгію Дембу вручив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, який пообіцяв працювати над розвитком баскетболу в місті.
«В цьому році на сесії міської ради, яка буде проходити в жовтні місяці, виноситься питання про створення дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся». Прийнято рішення обласною радою про передачу спортивної школи та стадіону «Спартак» на баланс міста, тому починаємо з футболу і в майбутньому перейдемо до баскетболу та інших ігрових видів спорту. На наступний рік ми закладаємо досить важливий проект по розвитку спортивної інфраструктури вздовж річки Тетерів. Ми маємо унікальну можливість у місті використовувати природні ландшафти для розвитку активних видів спорту. Там буде розміщена досить велика кількість спортивних об’єктів і ми розглядаємо як один з об’єктів великий спортивний центр, який буде об’єднувати в собі зали для ігрових видів спорту. Тому ми працюємо над тим, що найближчі роки з’явиться спортивна школа й з баскетболу», – розповідає міський голова Сергій Сухомлин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет долголетия известен: Кондукторы не верят, что ему 85 и просят предъявить удостоверение

За матеріалами прес-служби міської ради

Последнее изменение Вторник, 27/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework