Олександр Лохманчук провів майстер-клас у Житомирі

Видатний український баскетболіст, тренер національної чоловічої збірної України з баскетболу, завітав до Житомирського Торгівельно-Економічного коледжу.

Студенти цього учбового закладу два тижні тому надіслали до ФБУ листа, у якому запросили Лохманчука приїхати до них у гості. І коли ця радісна мить настала, відомого гравця зустріли гучними оплесками, не приховуючи своїх емоцій. Про це повідомляють НОВИНИ БАСКЕТБОЛУ В УКРАЇНІ І СВІТІ.

В процесі майстер-класу, який тривав дві години, Олександр продемонстрував, як правильно виконувати різні баскетбольні вправи, а наприкінці подивився за баскетбольною грою між студентами коледжу. Лохманчук передав студентам також 2 баскетбольні м'ячі Wilson, та квитки на ігри "Будівельника" у столичному "Палаці Спорту" 10-12 листопада, проти "Миколаєва" та "Кривбасу".

Молодь із захопленням прийняла запрошення, та пообіцяла приїхати у Київ на баскетбол. Більше того, в коледжі одразу після зустрічі замовили великий автобус на 55 місць, і вже з нетерпінням чекають на поїздку до столиці!

Последнее изменение Пятница, 04/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework