Солодка перемога: житомирські футболісти привезли кубок із дитячого турніру

30 жовтня футбольна команда ЗОШ №5 стала переможцем дитячого турніру Кубок ФК "Миропіль" серед дітей віком 11-12 років.

Високому рівню підготовки житомирські футболісти завдячують вчителю фізичного виховання Юрію Маркову. Два роки тому Юрій Федорович зібрав талановитих хлопців та створив команду, яка вже має велику кількість перемог у матчах серед житомирських шкіл.

Нещодавно команда 5-ої школи була запрошена на дитячий турнір, організований ФК «Миропіль». Проте грошей на поїздку не було: школі не вистачало необхідної суми, і в управлінні теж не змогли допомогти.

Єдиний, хто відгукнувся на прохання молодої команди – Президент ФК Атлет-Житомир Олександр Рабдєєв. Він з особистого досвіду знає, наскільки важко молодим перспективним футболістам показати себе десь окрім звичайних змагань між школами міста.

Команда 5-ої школи змогла виправдати сподівання Олександра Леонідовича: вже на перших хвилинах гри з господарями поля, командою «Миропіль», забили гол. Хоча суперники й зрівняли рахунок, житомирські футболісти виграли 2:1.

У фіналі «ЗОШ №5»зустрілась із досвідченою бердичівською командою. Юрій Марков коментує, що ця гра для хлопців видалась особливо складною: «Футболісти з Бердичева були старші та вищі за наших хлопців, що трохи налякало останніх. Ми більшу частину гри відбивались від цих «чоловіків», скажемо так, тому рахунок був незмінний. І тільки за 5 хвилин до кінця нам вдалось забили 3 голи».

З рахунком 3:0 ФК "ЗОШ 5" стали абсолютними чемпіонами турніру. Команда отримала кубок, а кожного її учасника нагородили медаллю. Окрім цього, гравець команди Зайченко Денис отримав звання кращого воротаря турніру.

Після приїзду чемпіонів до Житомира Олександр Рабдєєв особисто прийшов до школи та приніс для хлопців солодкі призи.

 

Последнее изменение Вторник, 08/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework