Міська рада Житомира підписала угоду про співпрацю з Федерацією плавання України

У вівторок, 08 листопада, в прес-центрі житомирської міської ради відбулося підписання договору про співпрацю між Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та Федерацією плавання України.

Свої підписи під документом поставили начальник управління Ірина Ковальчук та голова відокремленого підрозділу ФПУ у Житомирській області Микола Крук.

Договір було укладено на чотири роки, згідно документа Управління делегувало Федерації повноваження щодо розвитку плавання у місті Житомирі, а в свою чергу зобов'язалося надавати їй всіляку підтримку у її роботі. На думку Миколи Крука цей договір покращить ситуацію з розвитком плавання у Житомирі.

- В договорі чітко прописано, чим має займатися федерація плавання України, за що відповідає управління у справах сім'ї, молоді та спорту. Там окреслено хто чим має займатися і хто за що несе відповідальність. Хоча у нас зараз і так чудові стосунки з управлінням, але цей документ має сприяти ще більш тісній співпраці і покращить ситуацію із таким видом спорту як плавання, - розповів "Спортивному Житомиру" Микола Крук.

Джерело: СПОРТИВНИЙ ЖИТОМИР

Последнее изменение Среда, 09/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework