×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі діти збирали гроші для пораненого солдата

Під час проведення обласного дитячого шахового турніру, який проводився в 25-му гарнізонному будинку офіцерів, діти зібрали кошти на лікування пораненого у зоні АТО бійця – житомирянина старшого солдата Андрія Дмитрієнка, військовослужбовця 8-го армійського корпусу, - повідомляє «8 армійський корпус».

До учасників турніру звернулась директор гарнізонного будинку офіцерів Лариса Вовкогон:

– Сьогодні у нас в Житомирі сяє сонце та голубіє мирне небо. А на сході нашої країни продовжується неоголошена війна, під час якої гинуть сотні мирних людей та військовослужбовців. Ось і наш житомирянин військовослужбовець за контрактом Андрій Дмитрієнко разом з бойовими побратимами перебували в районі проведення АТО. Під час обстрілу з «Ураганів» Андрій був тяжко поранений, до цих пір він перебуває у Львівському шпиталі та не може ходити. Давайте допоможемо йому.

Це звернення не залишилось не почутим. Протягом дня юні шахісти та відвідувачі дитячої вистави «Сніжне шоу» , яка того дня відбувалась в гарнізонному будинку офіцерів, підходили до скриньки та робили свої невеличкі благодійні внески. В кінці дня було проведено відкриття скриньки – житомирські діти назбирали 1350 гривень!

Ці кошти були перераховані на картковий рахунок воїна.

– Одужуй швидше, Андрію та повертайся в Житомир! – попросили дітлахи.

n300914777

n300914777 1

n300914777 2

Последнее изменение Вторник, 30/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework