Матч, на який так всі чекали: чим закінчилась зустріч «Атлет-Житомир» та «ІнБев-Полісся». ФОТОРЕПОРТАЖ

У 5-ому турі Вищої ліги Чемпіонату Житомира з футзалу ФК «Атлет-Житомир» зустрівся із досить сильним суперником «ІнБев-Полісся».

 

У жодної з команд за всі чотири попередні тури немає ні одної поразки. Тому, гра була дуже принциповою, адже ніхто не бажав поступатися лідерством. Повболівати за улюблену команду та подивитись на гру прийшло стільки вболівальників, що на трибунах не можна було знайти жодного вільного місця.

Напруження відчувалось уже з перших хвилин матчу. Разом із м’ячем, по паркету «літали» і самі футзалісти, проте результат відобразився тільки у кількості попереджень обом командам та синцях по всьому тілу у гравців.

В ході матчу не можна було виділити постійного лідера, адже небезпечних моментів з рівною періодичністю вистачало біля обох воріт. Результат поєдинку міг вирішити один м'яч, але ні одній, ні іншій команді забити не вдалося.

В останні секунди матчу забити гол намагалися навіть воротарі, тому м’яч кілька разів перелітав від одних воріт в інші. Та цей поєдинок не зміг визначити лідера і завершився нічиєю 0:0.

Голи: немає.
Попередження: Алєксєєв, Мосійчук.


Анна Кондюба, прес-служба «Атлет-Житомир»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последнее изменение Среда, 30/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework