Євгеній Колесник з ЖНАЕУ здобув ІІІ місце на Всеукраїнському турнірі з гірьового спорту

Студент ІІІ курсу технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету Євгеній Колесник виборов «бронзу» на Всеукраїнському турнірі з гирьового спорту пам'яті Ю. О. Резнікова, що проходив протягом 10–11 грудня 2016 рокуу Львові.

Його результат – 160 підйомів у «поштовху двох гирь вагою 24 кг», а також спортсмен зафіксував 198 підйомів у вправі «ривок однієї гирі 24 кг», про це інформує прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету.

Відзначимо, що Колесник виконав норматив «Майстра спорту України». У нього є понад 40 медалей, десятки відзнак і призових місць на змаганнях районного, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Найбільше досягнення студента ЖНАЕУ наразі – «срібло» Чемпіонату Європи з гирьового спорту, яке завоював саме на змаганнях у Польщі в травні 2016 року. Хлопець поступився першим місцем росіянину.

Щотижня Євгеній тренується по три рази, напередодні чергових змагань переходить у посилений режим – чотири тренування на тиждень. Готують його два тренери – Василь Пронтенко та ст. викладач кафедри фізичного виховання ЖНАЕУ Павло Ткаченко.

 

Последнее изменение Понедельник, 12/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework