Вихованці спортивних шкіл з усієї України зберуться у Житомирі для участі у турнірі з плавання

16 грудня, о 16.00 у житомирському басейні "Авангард" розпочинається традиційний турнір з плавання, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Ніни Сосніної.

В змаганнях братимуть участь вихованці спортивних шкіл Чернігова, Рівного, Хмельницького, Бердичева, Києва та Житомира, а також ветерани плавання України. Розповідає Голова обласної Федерації плавання Микола Крук:

"В цьому році ми маємо певні зміни. Зокрема, змінений формат проведення турніру. Він проводиться разом з спортсменами категорії "Мастерс" і юними спортсменами ДЮСШ. Для проведення такі змагання є дуже важкими, тому для оптимізації проведення змагання турнір вперше триватиме три дні. Ми очікуємо приїзд чемпіонів та рекордсменів світу, чемпіонів та призерів Європи."

Також цього року участь у традиційному турнірі з плавання присвяченому пам’яті Героя Радянського Союзу Ніни Сосніної братимуть і нові команди.

"Вперше до нас приїдуть спортсмени зі Львова і приїде повна велика команда з Полтави. Полтавські плавці є досить сильними по Україні, тому очікуємо досить солідну конкуренцію", –повідомив Микола Крук.


Джерело: Житомирська хвиля 

Последнее изменение Четверг, 15/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework