Чотири «золота» та одне «срібло» вибороли студенти ЖДУ на Всеукраїнському турнірі з плавання

Збірні команди плавців з Полтави, Рівного, Львова, Броварів, Києва, Вінниці, Хмельницького та Житомира змагалися на традиційному Всеукраїнському турнірі з плавання 16-18 грудня 2016 року в плавальному басейні ЖДЮСШ «Авангард».

Спортивний захід організатори присвятили Герою Радянського Союзу Ніні Сосніній та 73-ї річниці з дня визволення міста Житомира від німецько-фашистських загарбників, - передає прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка. 
За збірну команду міста Житомира виступали студенти факультету фізичного виховання і спорту 11 групи Данило Лисюк та Артем Давидюк.
За результатами змагань Артем Давидюк здобув «золото» на дистанції 100 метрів батерфляєм, Данило Лисюк виборов ІІІ місце на стометрівці вільним стилем. В естафетах: 4х50 вільним стилем та 4х50 комбінована – І місця. В командному заліку, виступаючи за збірну міста Житомира, студенти посіли І місце.
Головним суддею та секретарем турніру виступили викладачі факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка Микола та Алла Круки.

Последнее изменение Вторник, 20/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework