МФК Житомир зіграє з ФК Тернопіль в чвертьфіналі меморіалу Макарова

Здобувши дві перемоги та один поєдинок завершивши внічию, МФК "Житомир", в підсумку, посів другу сходинку в турнірній таблиці групового етапу меморіалу Макарова та продовжує боротьбу за головні нагороди турніру.

Вже в середу, 25 січня, МФК "Житомир" зіграє поєдинок 1/4 фіналу змагань. Нашим суперником стане першоліговий ФК "Тернопіль". Матч стартуватиме на полі №3 НТБ "Динамо" в Конча-Заспі о 12.00

На цьому етапі команди зіграють один поєдинок і його переможець вийде в півфінал.

МФК "Житомир" вперше зустрінеться із командою ПФЛ.

Цікаво, що тернопільський футбольний клуб, як і житомирський, є комунальним підприємством. Але воно було створене набагато раніше - в 2011 році і з того часу ФК "Тернопіль" грає в професійній лізі і вийшов в І лігу. Щоправда, останніми роками клуб переживає не найкращі часи і балансує на межі вильоту в ІІ лігу.

Однак ФК "Тернопіль" продовжує шукати шляхи виходу з кризи. Нещодавно клуб очолив новий тренер - Василій Матвійків. Також непогано показали себе тернополяни на груповому етапі меморіалу Макарова. Команда здобула дві перемоги і одну нічию, вийшовши в наступний раунд з другої позиції групи В.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 24/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework