×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни привезли нагороди із чемпіонату України з Шотокан карате-до С.К.І.Ф

З 04 по 05 жовтня 2014 року у м.Києві відбувся чемпіонат України з Шотокан карате-до С.К.І.Ф. серед дорослих, юніорів та юнаків. У змаганнях взяли участь більше 400 спортсменів з  10 регіонів України.

Серед дорослих  1 місце у командному ката посів Берковський Юрій з міста Коростеня, 2 місце  у ката – Журавльов Сергій та у ваговій категорії до 65 кг  - Ренькас Віталій, 3 місце у ваговій категорії до 65 кг – Заряний Артем, - повідомляють у департаменті сім’ї, молоді та спорту.

Серед юніорок  перші місця посіли  Мельничук Наталія і Беляк Ельжбетта у куміте, та Єлізаров Віталій у ката серед юніорів. Другі місця у куміте юніорської вікової групи посіли Медведчук Владислав, Ткачук Ярослава, Костюченко Вероніка, Яневич Ліна, та у ката Сушко Оксана.

Серед дівчат 1 місце у куміте посіла Ясен Віта, серед юнаків 1 місце у куміте посів Меланчук Андрій і друге місце - Мельничук Данііл.

Готували спортсменів до змагань тренер-викладач Новогуйвинської дитячо-юнацької спортивної школи Мерлушкін Олег Сергійович та тренер спортивного клубу “До Дзьо” міста Житомира Яцкова Анна Дмитрівна.

n101014969

Последнее изменение Пятница, 10/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework