Атлет-Житомир стає чемпіоном Житомирської області з футзалу

11 та 12 березня відбувся Чемпіонат Житомирської області з футзалу. Цьогоріч він став відбірковим етапом до Всеукраїнського фіналу Аматорської футзальної ліги України.

Розпочався чемпіонат для Атлетів з гри із вже вже давнім суперником Коростенем.

ФК “Атлет-Житомир” – Коростень 4:0 (1:0)

Голи: Литвиновський 18, 38; Біляченко 22; Тищенко 30;

Попередження: немає – Дворнін, Миколайчук, Козаренко, Черепанський

Що тільки не вигадували «атлети» в атаці, а коростенці тримали свої ворота на замку. Гравці ФК «Атлет-Житомир» нарощували темп і невпинно тиснули на ворота суперника, та свого досягли аж наприкінці тайму, коли Литвиновський завдав невідпорного удару в дальній кут і нарешті відкрив рахунок у матчі.

Тактика високого пресингу у виконанні житомирян спрацювала у дебюті другого тайму, гол на рахунку Біляченка. Третє взяття воріт ФК «Атлет-Житомир» організував всередині тайму, Куделькін асистував Тищенку і це 3:0. Після третього пропущеного голу коростенці організували декілька небезпечних вилазок до чужих воріт, але все безрезультатно. А перемогу своєї команди підсумував Литвиновський, чий потужний постріл зняв павутину з дев’ятки воріт «Коростеня» – 4:0.

Далі ФК Атлет-Житомир зіграв із бердичівською командою Дніпровуд.

Дніпровуд – ФК “Атлет-Житомир” 3:9 (1:5)

Голи: Приходько 1, 36, ++40; – Литвиновський 4, 23, 31; Тищенко 6, 31; Біляченко 14, 16; Алєксєєв +25; Мухін 38;

Попередження: немає – Коваль

Бердичівлянин Приходько своїм голом уже на першій хвилині примусив «атлетів» прийняти холодний душ. Втім, житомирянам така процедура пішла на користь. Виправляти становище взявся Литвиновський, чий потужний постріл за три хвилини відновив «статус кво». Гольовий настрій підтримав одноклубник Сергія Тищенко: Микита «накрутив» свого опонента й не залишив шансів воротарю бердичівлян – 2:1. На цьому звитяги гравців ФК «Атлет-Житомир» не закінчились. Впродовж першого тайму голкіпер «Дніпровуду» Блудов ще тричі був змушений виймати м’яча з сітки власних воріт. При цьому бердичівляни не забували про атаки, і будь Ярослав Железняк влучнішим, номінальні господарі цілком могли розраховувати на гол.

У другій 20-хвилинці малюнок гри кардинальних змін не зазнав: «атлети» продовжили забивати, а гравці «Дніпровуду» не втомлювались тікати в контр-атаки. Одна із них на 36-й хвилині завершилась голом Приходька. Однак на цьому Юрій не зупинився і на заключній хвилині тайму ударом з 10-метрової позначки оформив хет-трик.

У півфіналі Атлетам довелось зустрітись із ще одною бердичівською командою East-West

ФК Атлет-Житомир - East-West 14:0

Голи: Аксьонов 3; Коваль 9, 19, 20; Литвиновський 13, 27; Тосіч 15; Тищенко 23; Трибель -32, 40; Алєксєєв 34, 39; Орлик 36; Словінський 38, 39;

Попередження: немає – Григор’єв

Бердичівляни пропустили уже на третій хвилині після власної помилки в захисті: гравці «East-West» забули Аксьонова у власному штрафному майданчику і Ярослав із другої спроби відкрив рахунок у матчі. Невдовзі капітан ФК «Атлет-Житомир» Коваль подвоїв перевагу своєї команди. Наступного разу Юрій уже виступив у ролі асистента, цього разу забивав Литвиновський. Зв’язка Коваль – Литвиновський у першому таймі спрацювала ще двічі, а на перерву «Атлет-Житомир» пішов за переваги у шість м’ячів.

У бердичівлян по ходу першого тайму найчастіше на вістрі атаки опинялись Григор’єв та Зданевич, а у другому таймі гості з Бердичева спробували свої сили за гри у п’ять польових – безрезультатно. «Атлети», давши пограти супернику, знову захопили ініціативу й взялися забивати у ворота «East-West». Загалом, гості отримали 14 «сухих» м’ячів й мають час аби провести роботу над помилками, яка повинна дати свій результат у матчі за третє місце.

У фіналі Атлет-Житомир знову зустрічається з Коростенем, аби поборотися за чемпіонство.

Коростень – ФК “Атлет-Житомир” 1:4 (1:1)

Голи: Козаренко +16; – Коваль 13; Аксьонов 21; Куделькін 34; Тищенко 40.

У фіналі коростенці все ж не змогли дати вібдій Атлетам. І хоча перчу половину першого тайму вони дойтойно захищали свої ворота, Коваль на 13 хвилині зміг закотити м'яч у їхні ворота. Проте далі для Атлет-Житомир все йшло не так добре, як розпочалось. Сорокін отримує попередження та приймає штрафний удар у свої ворота. Козаренко, звісно ж, скористався такою нагодою та вдало зрівнює рахунок.

Та у другому таймі Атлети не хотіли так просто залишатись із нічиєю. Вже на 21 хвилині Аксьонов виводить свою команду вперед. Під кінець матчу ще по одному голу забивають Кудєлькін та Тищенко.

Атлет-Житомир стає чемпіоном Житомирської області з футзалу сезону 2016/2017 та поїде представляти Житомирщину на Всеукраїнському фіналі АФЛУ 24-26 березня у Дніпрі.

 

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 13/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework