×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відбулися півфінальні ігри чемпіонату України з шахів серед юнаків та дівчат до 12 років

З 4 по 12  жовтня 2014 року у приміщенні недільної школи Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира відбулися півфінальні ігри чемпіонату  України з шахів серед юнаків та дівчат до 12 років.

Як повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

На змагання прибули 25 дівчат та більше 60 юнаків з Житомирської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Тернопільської, Львівської, Вінницької, Луганської, Закарпатської, Івано-Франківської,  Харківської, Хмельницької, Херсонської, Чернігівської, Волинської, Черкаської, Запорізької, Полтавської областей та міста Києва.

1 місце серед юнаків посів Соколов Єгор (Миколаївська обл.), серед дівчат - Константінова Вікторія (Одеська обл.). 2 місце серед юнаків посів Кириченко Мар’ян (Львівська обл.), серед дівчат – Колосан Уляна (Миколаївська обл.). 3 місце серед юнаків посів Волотовський Кирило (м.Коростишів, Житомирська обл.) та серед дівчат – Гребєнщикова Єлизавета (Дніпропетровська обл.). Вони і будуть представляти свій регіон у фінальних змаганнях на чемпіонаті України у 2015 році.

Вітали переможців і призерів представник від управління  у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Анатолій Фільчук,  настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан, президент федерації шахів Житомирської області Артем Сачук, головний суддя змагань Олег Товчига  і почесний член федерації шахів області  Леонід Новофастовський.

Всіх переможців та призерів було відзначено грамотами, медалями та пам’ятними подарунками.

n1410141022

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework