У Житомирі завершився чемпіонат міста з баскетболу

У середу, 24 травня, на майданчику спорткомплексу ЖНАЕУ відбувся фінальний матч чемпіонату міста з баскетболу. Цього дня команди змагалися за ІІІ та IV місце, а імена золотих і срібних призерів були відомі вже напередодні.

За підсумками видовищної, емоційної гри бронзу виборов БК «Крошня–2», натомість четвертим у турнірній таблиці став новачок сезону 2016–2017 років — БК «Житомирські леви», із рахунком 44:63. Переможцем чемпіонату міста з баскетболу став БК «Житомир», а срібло здобула команда із Коростеня — БК «Коростень». Після завершення матчу відбулося урочисте нагородження усіх команд-учасників змагань, які посіли призові місця.

«Я вважаю, що для нашої команди на цих змаганнях найскладнішою, найбільш напруженою була друга гра, із БК «Коростень», у якій вирішувалося, хто займе І та ІІ місце на чемпіонаті міста з баскетболу. Усі ми розуміли, що від цього матчу залежить кінцевий результат. БК «Житомир» відставав від суперника на три очки, і на останніх секундах нам все ж вдалося відігратися та перемогти у вирішальній грі з рахунком 75:71», — розповідає Олексій Гусаковський, капітан команди БК «Житомир».

«Змагання відбулися на високому рівні. Усі команди дуже старалися, наполегливо йшли до перемоги. Але це спорт: комусь щастить більше, і він займає призові місця, а хтось опиняється на нижніх сходинках турнірної таблиці. У будь-якому разі, варто завжди працювати над собою і не зупинятися на досягнутому. Дуже радує те, що на матчі приходить так багато вболівальників, особливо дітей. А діти — це ж наше майбутнє!», — говорить Олександр Москаленко, тренер-представник БК «Крошня–2».

Зазначимо, що змагання розпочалися восени минулого року. Усього у чемпіонаті міста з баскетболу взяли участь дев’ять команд, сім з яких із Житомира. Серед них: БК «Житомир», БК «Житомирські леви», БК «Коростень», БК «Бердичів», БК «ЖДУ ім. Івана Франка», БК «Крошня–2», БК «Баскет Плюс», БК «Irish Clan» та БК «Полісся».

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 25/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework