×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Палац спорту «ЛАВ» у Бердичеві відсвяткував два роки успішної роботи

День народження спортивного комплексу у Бердичеві відзначили масштабними змаганнями. Цими вихідними, в місті відбулись урочистості та товариські зустрічі з футболу і баскетболу з нагоди другої річниці відродження Палацу спорту «ЛАВ».

Спортивне життя в Бердичеві - вирує. Яскравим підтвердженням цього є численні нагороди, здобуті нашими спортсменами на змаганнях різних рівнів не лише в межах країни, але й за кордоном. За їхніми перемогами стоїть величезна робота і тренерів, і самих спортсменів, і людей, які роблять все можливе та неможливе для того, щоб спорт в нашому місті розвивався, - про це повідомляє «Ріо Бердичів».

Значним кроком вперед у цьому плані стало відкриття два роки тому Палацу спорту «ЛАВ». За два роки у стінах оновленого спортивного комплексу здобуто значних перемог, які вкотре підтверджують високий рівень міського спорту. Під час святкування дня народження закладу, що проходило 18 жовтня, у суботу, відбулись дружні зустрічі між футбольними командами ДЮСШ міста Бердичева та Житомира 2007 року народження, а також баскетбольний матч між бердичівлянами та спортсменами з Попільні. Не обійшлось на спортивному святі і без подарунків. Від благодійного фонду «ЛАВ» всі учасники змагань отримали на згадку комплекти спортивної форми та футбольні і баскетбольні м’ячі.

n2010141115

n2010141115 1

n2010141115 2

n2010141115 3

Последнее изменение Вторник, 21/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework