У Житомирі триває чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок та греко-римської боротьби. ФОТО

Сьогодні, 8 червня, на базі спортивного комплексу «ФОК» відбувається вже другий день змагань. Цього дня змагаються виключно чоловіки у таких вагових категоріях: 61, 65, 70, 74 кг (вільна боротьба) та 66, 71, 75, 80 кг (греко-римська боротьба).

Сьогодні участь у чемпіонаті взяли 148 учасників. З 9:00 тривають попередні змагання. О 17:00‒17:30 відбуватимуться: медогляд і зважування у чоловіків (вільна боротьба) у вагових категоріях: 86, 97, до 120 кг та медогляд і зважування чоловіків (греко-римська боротьба) у вагових категоріях: 85, 98, до 130 кг. Після цього чемпіонат продовжиться: відбудуться фінальні сутички спортсменів та нагородження переможців, які змагалися сьогодні, 8 червня.

«Враження від змагань — просто супер! Чемпіонат відбувається на дуже високому рівні. Усі учасники довго тренувалися та готувалися до цих змагань, чекали на них. У спортивному житті борця, його кар’єрі дуже багато чого вирішується на таких чемпіонатах. Я був травмований, повернувся до тренувань лише два місяці тому. Багато сил поклав, аби сьогодні брати участь у чемпіонаті. Для мене велика честь бути присутнім у Житомирі на цих чудових змаганнях! Сподіваюся, що такий вид спорту, як боротьба, і надалі розвиватиметься та залишатиметься популярним!, — говорить учасник змагань Андрій Блажейко, який на чемпіонаті представляє спортивний клуб «Лідер» (м. Львів).


Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 08/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework