Житомирський ФК "Полісся" зіграє в Хмельницькому з "Поділлям"

 
  В середу, 30 серпня, ФК "Полісся" зіграє матч 9 туру чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги. В Хмельницькому наша команда зустрінеться із місцевим "Поділлям". Початок матчу - 17.30.

  Головний арбітр - Михайло Райда (Іршава, Закарпатської області). Асистенти: Василь Остапчук (Суми) та Юрій Ковальчук (Львів). 4 арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький).Спостерігач арбітражу – Володимир Головко (Дніпро).

  Через "діри" офіційного календаря змагань, "Поділля" пропускало минулий тур. Команда мала десять днів, що відпочити від ігор після старту і підготуватися до зустрічі з житомирянами. На боці господарів - також досвід ігор в ІІ лізі (команда грає там вже другий сезон поспіль) та підтримка рідних трибун, яка у Хмельницькому є однією з найвищих в групі А.

  В семи зіграних матчах хмельницьке "Поділля" зуміло здобути дві нічиї (Нива-В на виїзді та Буковина вдома) і одну перемогу - над ФК Тернопіль, набравши в підсумку п'ять очок і опинившись на восьмій сходинці турнірної таблиці. Враховуючи, що Тернопіль знімається із змагань не зігравши половину сезону, три очки хмельничани втратять. Команда також встигла поміняти головного тренера вже після другого туру змагань. Аркадія Баталова на цьому посту змінив Віталій Костишин.

  В процесі переформатування перебуває перед звітним матчем і ФК "Полісся". Команда отримала нового головного тренера. Ним став досвідчений Едуард Хавров. Також клуб активно веде селекційну роботу та шукає підсилення. Лишається дочекатися результатів всіх цих змін.

Под Пол

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework