Житомирський ІнБев/НПУ стартує у вищій лізі Чемпіонату України з футзалу

  Вже в цю неділю, 17 вересня, житомирський ІнБев в складі об'єднаної команди ІнБев/НПУ (Житомир/Київ) розпочинає боротьбу у вищій лізі чемпіонату України з футзалу “Екстра-ліга”. В рамках 1 туру наші футзалісти зустрінуться в Херсоні із чинним чемпіоном країни - “Продексімом”.

 

  Господарі, роздратовані поразкою у матчі за Суперкубок, будуть надмотивовані здобути в дебюті сезону три очки. Але минулого року житомиряни вже обігрували херсонців саме у 1 турі попереднього чемпіонату. Та й рідні трибуни не зможуть допомогти “Продексіму” - цей матч пройде без вболівальників. Відтак ІнБев/НПУ сповнені оптимізму та готові повторити свій минулорічний результат на херсонському паркеті.

  «Продексім» (Херсон) – ІнБев/НПУ (Житомир/Київ)

  17 вересня 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 13.00.

  Арбітри: Олег. Дуцяк, Орест Дуцяк (обидва – Дрогобич), Л. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)

  В новому сезоні Екстра-ліги ІнБев/НПУ отримав серйозне посилення та планує боротися за місце в першій трійці. Також команда гратиме всі домашні матчі в Житомирі. І вже наступної суботи, 23 вересня, житомиряни зможуть особисто підтримати нашу команду в матчі із новачком ліги — одеським клубом «Епіцентр К Авангард». Матч відбудеться в залі ФОКу. Початок о 13.00.

  В подальшому на житомирян чекають видовищні баталії за участю кращих футзальних команд країни, деякі з яких мають досвід ігор в єврокубках.

  Запрошуємо всіх на домашні матчі ІнБев/НПУ та підтримати команду в домашніх та виїзних матчах.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework