Костянтин Кожанов: «Ми із задоволенням представлятимемо честь Житомира на всеукраїнських змаганнях». ФОТО

  Житомирський міський голова Сергій Сухомлин 21 вересня підписав Меморандум про співпрацю у сфері розвитку та популяризації футзалу між Житомирською міською радою та громадською організацією «Футзальний клуб ІнБев Житомир».

  «Я радий вітати усіх присутніх на цьому заході. Я сподіваюся, місто Житомир справді стане рідним для вашого футзального клубу. Сьогоднішнє підписання меморандуму — ще один крок до стратегії розвитку спорту у місті Житомирі, як одного із факторів розвитку самого нашого міста. Останніми роками ми стараємося приділяти значно більше уваги спорту, бо розуміємо, що це, перш за все, здоров’я нашого майбутнього покоління, здоров’я дітей. І  ваш приклад, спортсмени, приклад того, чого ви досягнули у спорті, це як раз приклад для наших маленьких житомирян, який показує, що можна реалізуватися у житті, реалізуватися у спорті. Наша першочергова задача відволікти дітей від комп’ютерів, від планшетів, від смартфонів і вивести їх на вулицю, дати їм можливість займатися спортом, більше часу проводити на свіжому повітрі і досягати успіху.

меморандум

  Я дуже радий, що в Житомирі з’явився клуб, він і раніше частково грав за наше місто, а зараз фактично змінюється прописка, і дійсно в Житомирі з’являється клуб, котрий грає в Екстра-лізі. І це чудово», — акцентував Сергій Сухомлин.

  Зазначимо, що підписаний сьогодні меморандум зобов’язує учасників домовленостей на взаємній основі  популяризувати здоровий спосіб життя шляхом залучення молоді  до занять з футзалу,  сприяти спільній розробці та реалізації програм щодо розвитку футзалу серед дітей та організації й проведення змагань з футзалу за участю дітей, підлітків, учнівської молоді міста. Окрім цього, у планах учасників Меморандуму працювати в напряму організації секцій (гуртків) з футзалу  в навчальних закладах,  установах й організаціях міста.

  «Команда “ІнБев″ існує вже давно. Останнім часом вона представляла два міста: місто Київ та Житомир. Більша частина ігор відбувалася все ж в Києві. Але час рухається вперед, відбуваються якісь зміни. Зазначу, що одним із моїх бажань було, щоб наша команда стала житомирською. Цього року нам нарешті вдалося досягнути домовленостей з усіма нашими партнерами, тож було прийняте рішення, що усі ігри відбуватимуться у місті Житомирі. Ми дуже вдячні місту Житомиру, яке підтримало нас у цьому бажанні. Ми із задоволенням представлятимемо честь міста Житомира на всеукраїнських змаганнях, на змаганнях найвищого рівня, які є в Україні. Будемо старатися робити це гідно. Наші гравці готуються, тренуються не перший місяць, до того ж, відбулося посилення команди. Я думаю, що ми гідно покажемо себе цього року», — зазначив Костянтин Кожанов, один із президентів футзального клубу «ІнБев».

Меморандум

  Під час заходу Сергій Сухомлин особисто запросив житомирян підтримати місцеву команду з футзалу в суботу, 23 вересня, під час першого домашнього поєдинку нового сезону вищої футзальної ліги (Екстра-ліги). На майданчику спортивного комплексу «ФОК» наші футзалісти прийматимуть новачка дивізіону – одеський «Епіцентр К Авангард». Отож, не пропустіть цієї видовищної події, прийдіть підтримати нашу місцеву команду з футзалу. Як пообіцяли гравці та керівний склад футзального клубу «ІнБев», у суботу на майданчику спорткомплексу «ФОК» вируватимуть справжні спортивні пристрасті і буде дійсно «гаряче», цікаво та захоплююче.

  Довідково. Футзальний клуб «ІнБев» об'єднує однодумців та любителів футзалу з Житомира. Він є неодноразовим призером та переможцем чемпіонатів Житомира, а також учасником та призером численних всеукраїнських та міжнародних турнірів. На сьогодні «ІнБев» являється діючим чемпіоном міста з футзалу. Також продовжують готуватися до нового чемпіонату Житомира дві місцеві команди. У вищій лізі відстоюватиме чемпіонський титул «ІнБев-Полісся», а в І лізі гратимуть її дублери. Також в структурі клубу з'явилися дитячі команди, де тренуються діти 2007‒2008 років народження.

  «ІнБев» уже третій рік поспіль представляє Житомир у вищому футзальному дивізіоні країни – Екстра-лізі. Керівництво командою спільно здійснюють Костянтин Кожанов та Андрій Голякевич.

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework