×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Новоград-Волинські кікбоксери успішно виступили на першості України серед школярів та Кубку України

23-26 жовтня 2014 року у місті Харків відбулася першість України серед школярів та Кубок України з кікбоксингу W.P.K.A. Загалом у змаганнях взяло участь 300 учасників з різних областей України. Спортсмени міської та районної ДЮСШ у складі обласної команди представляли Житомирську область.


Як повідомляють у Новоград-Волинській міській раді, підготували спортсменів до змагань президент Новоград-Волинської міської федерації боксу і кікбоксингу Леонід Плісак та тренер СК «Вулф» Сергій Венгер.
На змаганнях юні спортсмени виступили на високому рівні та зайняли 5 перших місць. Владислав Самолюк здобув два перших місця у розділах фул-контакт та лоу-кік, Вадим Козачук переміг у версії семі-контакт та здобув третє місце у розділі лоу-кік, Максим Янович переміг у розділі лоу-кік та здобув третє місце у розділі фул-контакт, Микола Михайлюк переміг у розділі хард-боксинг та здобув другі місця у розділах семі-контакт та хайт-кік, а Олександр Бойко переміг у розділі орієнтал, здобув друге місце у розділі фул-контакт та третє місце – у розділі лоу-кік.
Зараз спортсмени готуються до участі у турнірі приуроченому Дню пам’яті жертв голодоморів, що 20-23 листопада відбудеться в м. Київ. А також до чемпіонатів Європи і світу.

n3110141289

n3110141289 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework