Пішов з життя богатир із Новоград-Волинського

  Сьогодні пішов у вічність майстер спорту України з гирьового спорту Олександр Дідовець.

  Олександр Миколайович почав займатися гирьовим спортом з 1976 року. У 1983 р. здобув звання майстра спорту УРСР з гирьового спорту. У 1990 році – звання майстра спорту СРСР. У 1997 році – звання майстра спорту України. У 2009 році – здобув звання майстра спорту міжнародного класу, пише сайт "Новоград.City".

  Семиразовий чемпіон світу серед ветеранів свої заняття гирьовим спортом поєднував з тренерською роботою – спочатку на громадських засадах, а згодом перейшов на тренерську посаду як штатний тренер.

  За роки занять зі спортсменами підготував 14 майстрів спорту.

  Окрім класичного виконання вправ, брав участь у фестивалях сили, встановлення рекордів у піднятті гир експериментальним способом. Олександр Миколайович – п’ятиразовий дипломант Книги рекордів України. За вклад у розвиток спорту в Україні йому присвоєно звання "Заслужений працівник фізичної культури та спорту". Також Олександр Дідовець нагороджений найвищими відзнаками району – "За заслуги перед Новоград-Волинським районом" та міста – "Звягель". Йому присвоєно звання «Почесний громадянин м. Новограда-Волинського".

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 05/12/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework