×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Студент із Житомира став срібним призером Чемпіонату Європи з хортингу

Днями у місті Львів відбувся Перший Відкритий Чемпіонат Європи з хортингу серед кадетів і кадеток, юніорів і юніорок, чоловіків і жінок у розділах «двобій», «форма» та «показовий виступ».


Змагання проходили відповідно до календарного плану Міжнародної федерації хортингу на 2014 р. з метою розвитку і популяризації виду спорту хортинг у Європі та світі; підвищення спортивної майстерності учасників; розвитку спортивно-методичних зв'язків між організаціями; виявлення найсильніших спортсменів з хортингу в Європі та зміцнення спортивної дружби серед учасників змагань, - про це повідомляють у прес-центрі ЖДУ ім. Івана Франка.
У Чемпіонаті взяли учать представники з восьми міст України: Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса, Київ, Львів, Закарпаття, Кіровоград і Житомир. Також суперниками українців були спортсмени з Польщі та Білорусії.
Представником від Житомира був студент факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка Дмитро Іванов. У своїй ваговій категорії (65 кг) франківець випередив десятьох учасників і став срібним призером Чемпіонату.
Також за результатами змагань Дмитру Іванову було присвоєно спортивне звання – Майстер спорту України з хортингу.
Нагадаємо, що хортинг - це вид спорту, заснований на досвіді передових сучасних методик підготовки професійних спортсменів з різних видів бойових мистецтв, що включає в себе комплекс ефективних прийомів самооборони, синтезованих і відібраних в послідовну програму вивчення захисних і атакуючих технічних дій, комплексна система різнобічної підготовки бійця, готового виступати на змаганнях з будь-яким повно контактним правилами єдиноборств.

n0411141339

n0411141339 1

n0411141339 2

n0411141339 3

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework