Гравець казахстанського ФК «Акжайик» у футбол розпочинав грати в Житомирі

  Житомирська обласна федерація футболу продовжує знайомство з юними та вже сформованими футбольними зірками, які розпочали свій шлях зі спортивних шкіл Житомира та області. У центрі нашої уваги – Андрій Ткачук.

   Візитна картка гравця

  Андрій Ткачук (нар. 18 листопада 1987 р., Житомир) – вихованець СДЮСШОР «Полісся», гравець казахстанського ФК «Акжайик». Ткачук виступав за команди львівських «Карпат», київського «Арсеналу», полтавської «Ворскли».

  СДЮСШОР «Полісся»

  Свого часу Андрій Ткачук розпочинав свої перші футбольні кроки у СДЮСШОР «Полісся», а наставником юного футболіста став Сергій Завалко. За словами тренера, саме велике бажання та кропітка фізична праця на тренуваннях дозволили гравцю потрапити до команди «Полісся», а згодом і до львівських «Карпат».

  «Полісся» (Житомир)

  У 2004 році півзахисник розпочав виступи за житомирське «Полісся». За житомирян Ткачук дебютував у матчі Першої ліги проти «Поділля» (Хмельницький). Всього Ткачук відіграв 5 матчів у складі поліщуків.

 n 12021811 1

«Карпати» (Львів)

  Після дебюту в Першій лізі півзахисник перейшов до львівських «Карпат». Вже через рік житомирянин із «Карпатами» здобув путівку до Вищої ліги. У складі «левів» виходив із капітанської пов’язкою, провів 170 поєдинків, забив 6 голів.

«Арсенал» (Київ)

  28 лютого 2013-го Андрій Ткачук на правах оренди перейшов до київського «Арсеналу». У квітні півзахисник відзначився неймовірним голом зі штрафного у ворота одеського «Чорноморця». Саме м’яч Ткачука врятував київських «канонірів» від поразки – 1:1.

 n 12021811 1

  «Ворскла» (Полтава)

  Після повернення з оренди в «Карпати», через конфлікти з керівництвом клубу, Андрій у квітні 2014 року отримав статус вільного агента. У червні цього ж року гравець підписав дворічний контракт із полтавською «Ворсклою». Зазначимо, що за новий клуб Андрій Ткачук відзначився голом у ворота своєї колишньої команди – львівських «Карпат».

  У серпні 2016-го Андрій провів свій 200-й поєдинок у елітному дивізіоні українського футболу. Також у складі полтавської «Ворскли» гравець зіграв два поєдинки у єврокубках проти «Жиліни» (Жиліна, Словаччина) та «Локомотива» (Загреб, Хорватія).

  «Акжайик»

  У січні 2018 року Ткачук підписав контракт на один рік із казахстанським ФК «Акжайик», який очолює екс-тренер ФК «Полісся» Володимир Мазяр. Агент гравця Ігор Кривенко впевнений, що досвід Ткачука допоможе «Акжайику» виконати поставлені завдання.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework