Рятувальники стали переможцями змагань з футзалу серед силових структур області

  21 березня у Житомирі відбувся фінал змагань з міні-футболу між силовими структурами області, що проходить в рамках Спартакіади фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Сьогодні за перемогу боролися 4 команди, які виграли у групових етапах, а саме: рятувальники, поліцейські, митники та представники Територіального вузла урядового зв’язку держслужби спецзв’язку та захисту інформації України смт Миропіль.

   Перший матч вогнеборці провели з командою митників. Вже на початку гри рятувальники відкрили рахунок і забили гол у ворота суперників. Фахівці ДСНС демонстрували гарну гру та закінчили перший тайм з результатом 3:1 пропустивши лише один м’яч. У другій половині матчу вони не поступалися суперникам та з підсумком 5:1 здобули перемогу.

  У наступному двобої зустрілися команди поліції та вузла зв’язку. Фаворитами цієї гри безперечно стали правоохоронці, які забили своїм суперникам 8 голів.

  За підсумками змагань ІV та ІІІ місця між собою розділили зв’язківці та митники. Щоб визначити переможця турніру рятувальники зіграли ще один матч із представниками Головного Управління національної поліції області. Цього разу в наступ пішли знову ж таки вогнеборці та забили патрульним 3 м’ячі підряд. Після перерви, у другому таймі, рятувальники збільшили свій рахунок ще на одне очко, проте трохи згодом пропустили 3 голи у свої ворота. З результатом 4:3 команда фахівці ДСНС стала абсолютним чемпіоном турніру, а поліцейські, у свою сергу, посіли заслужене ІІ місце.

  Вже другий рік поспіль команда Управління ДСНС Житомирщини стає переможцем цих змагань. Сьогодні хлопці показали чудову гру, що звичайно не може не радувати. Адже це означає, що вони не тільки добре виконують свої професійні обов’язки, а й розвиваються фізично, що також дуже важливо в нашому ділі – розповів начальник Управління ДСНС у Житомирській області Ігор Нікітчук.

У ДСНС України у Житомирській області

 

Последнее изменение Среда, 21/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework