Відбулися матчі 1-го туру Чемпіонату Житомирського району з футболу 2018 року!

   В неділю, 29 квітня, відбулися матчі 1-го туру Чемпіонату Житомирського району з футболу сезону 2018 року.

   У Вищій лізі центральний матч туру відбувся в смт. Новогуйвинському, де найтитулованіший футбольний клуб Житомирського району останніх років —  «Танкіст» приймав на своєму полі високопічський ФК «Пак-Трейд». В цікавому, драматичному, поєдинку «танкісти», лише на останніх хвилинах матчу, зуміли «видряпати» перемогу в суперника, програючи по ходу зустрічі з рахунком 1:3. «Рятівником» новогуйвинської команди став нападаючий Микола Сажин, який, вийшовши на заміну в середині другого тайму, зумів двічі «розписатися» у воротах «Пак-Трейду». 4:3 — вольова перемога господарів поля.

   З -поміж інших матчів 1-го туру Вищої ліги слід відмітити, також,  футбольний «трилер» в Оліївці, де ФК «Довжик» приймав тетерівський ФК «Дангард». За п’ять хвилин до завершення матчу футболісти з Довжика забили м’яч у ворота “дангардівців» і , мабуть, подумки вже святкували перемогу. Але, іншої думки були лідери тетерівської команди- Роман Мазуренко та Денис Яворський, два влучні постріли яких, в компенсований арбітром час, принесли вольову перемогу ФК «Дангарду»!

  Інші результати 1-го туру Вищої ліги:

ФК «Квара»- ФК «Левків»- 1:3

ФК «Метеор»- ФК «Лука-Агро»- 2:4

ФК «Екстрім»- ФК «Олімпік»- 3:1

  У зіграних матчах 1-го туру в Першій лізі знайшлося місце і вельми сенсаційним результатам. Здивували обидва футбольні клуби з Березівки: «Лісник» переграв, на виїзді, минулорічну команду Вищої Ліги  ФК «Кодня» з рахунком 2:1, а новачок Чемпіонату- ФК «Легіон» виграв  у міцної команди  з Оліївки «Леви Крошу»- 3:1.

Відзначимо, також, поразку амбіційної команди зі Слободи- Селець- ФК «Актив» оновленій команді «Хімік» з Клітчина – 0:4.

  Інші результати 1-го туру Першої Ліги:

ФК «Чайка» — ФК «Форестер плюс» — 1:4

ФК «Станишівка»- ФК «Енергія» — 0:0

ФК «Вереси»- ФК «Сінгурі» — 4:2

ФК «Зоря»- ФК «Перемога» — 3:1

ФК «Дангард-2»- ФК «Троянів» — 0:0

  Матчі 2-го туру Чемпіонату Житомирського району з футболу  відбудуться 6 травня 2018 року.

Ігор КОЗЕРАЦЬКИЙ 

виконавчий директор Житомирської районної  федерації футболу

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework