У Житомирському районі відкрили сучасний спортивний комплекс. ФОТО

   23 червня у с. Садки Житомирського району пройшли урочистості з нагоди відкриття сучасного спортивного комплексу «Юність».

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів Юрій Огірчук, завідувач сектору з питань внутрішньої політики Житомирської РДА.  Подальший текст взятий з допису автора.

   Варто зазначити, що цього ж дня, 23 червня, на спортивній базі села проведено районні змагання на звання «Краще спортивне село» та обласні змагання серед сільських, селищних голів та голів ОТГ.

  Привітати садківчан із знаменною подією у житті не лише села, а й усього району, та з відкриттям змагань завітали голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, заступник голови районної ради Василь Стах, депутати районної ради, спортивні функціонери, сільські голови та голови ОТГ району.

  Як підкреслив С. Микитюк, відкриття спорткомплексу у Садках є надзвичайно важливою подією, яка дасть відчутний поштовх для розвитку сільського спорту у районі. Голова райдержадміністрації висловив вдячність за проведену роботу сільському голові Михайлу Яромову, депутатському корпусу та усім небайдужим, хто долучився до реалізації цього соціально-важливого проекту.

  Спортивний комплекс «Юність» складається із міні-футбольного поля зі штучним покриттям, багатофункціонального майданчика (волейбол, баскетбол, теніс) та роздягалень для спортсменів. Спорудження об’єкта було розпочато у жовтні 2017 року київською будівельною компанією «Діо-спорт». Загалом на будівельні роботи та благоустрій комплексу витрачено близько 3 млн. грн., у тому числі – 500 тис. грн. надійшло з районного бюджету.

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

sport 2

 Джерело: сторінка Юрія Огірчука у Фейсбук

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework