У Березівці відбувся Кубок з футболу присвячений Дню Конституції України

   28 червня на футбольному стадіоні «База» в с. Березівка Житомирського району відбувся розіграш вже традиційного, Кубку з футболу присвяченому Дню Конституції України. Цьогоріч, за трофей змагалися чотири футбольні команди, які беруть участь в Чемпіонаті Житомирського району з футболу в Першій лізі: два березівські клуби-  «Лісник» і «Легіон», ФК «Вереси» і ФК «Сінгури».

 Організатором турніру, який проводився другий рік поспіль, виступила Житомирська районна федерація футболу за підтримки голови Житомирської райдержадміністрації Сергія Микитюка і сільського голови с. Березівки Сергія Чернухи.  

  Перед початком змагань, під час урочистого відкриття, голова Житомирської РДА Сергій Микитюк вручив  Грамоту  «За вагомий вклад у розвиток спорту в Житомирському районі» сільському голові с.Березівка Сергію Чернусі, привітав всіх учасників змагань зі святом і побажав перемоги найсильнішому.

 З привітальним словом до всіх присутніх, також, звернулися Березівський сільський голова Сергій Чернуха та голова Житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка, які побажали  процвітання нашій країні, міцного здоров’я спортсменам та гарної гри усім командам!

 У першому півфінальному поєдинку, де зустрілися місцевий «Лісник» з футбольним клубом «Вереси» долю матчу вирішив єдиний м’яч, забитий гравцем господарів поля в середині другого тайму. 1:0- на користь «лісників», які стали першими фіналістами турніру! 

 Друга півфінальна гра між ще одним  березівським футбольним клубом- «Легіоном» і ФК «Сінгурі» пройшла практично в рівній боротьбі, з безліччю гострих моментів у обох команд, але у підсумку пощастило більше гостям — 0:1.

 Матч за третє місце між місцевими «легіонерами» і ФК «Вереси» тримав глядачів у напрузі до кінця зустрічі. Вересівські футболісти першими відкрили рахунок, але господарі поля змогли зрівняти рахунок у матчі. Та все ж, під кінець поєдинку, гостям вдалося провести стрімку результативну контратаку і забити переможний м’яч — 1:2!

  Фінальний матч пройшов у запеклій боротьбі, з перевагою то однієї, то іншої команди. В середині першого тайму влучний постріл «лісника» Миколи Герговського виводить вперед госоподарів поля- 1:0. Після пропущеного голу гості всіми силами кинулися відіграватися. Декілька разів, після небезпечних ударів сінгурівців, рятував  свою команду голкіпер березівчан Дмитро Камаєв, але і він був безсилий після потужного пострілу гравця ФК «Сінгурі» з лінії штрафного майданчика за п’ять хвилин до кінця першого тайму- 1:1! У другому таймі обидві команди мали моменти аби вирвати перемогу в поєдинку, але не змогли їх використати. У підсумку- бойова нічия- 1:1. А у  серії післяматчевих пенальті фортуна була на боці сінгурівців- 4:5 і ФК «Сінгурі» стали переможцями турніру!

  Під час урочистого нагородження  команди -призери змагань отримали кубки та грамоти з рук голови ЖРФФ Володимира Решотки, який привітав переможців, побажав їм подальших успіхів і футбольних звитяг, вручив Подяки від Житомирської районної федерації футболу «За розвиток і популяризацію футболу в Житомирському районі» організаторам турніру: Березівському сільському голові Сергію Чернусі,  представнику ФК «Лісник» Артему Меренову та представнику ФК «Легіон» Артему Турському. Володимир Васильович також відзначив, що футбольне свято в Березівці пройшло на доволі високому організаційному  рівні. Окрему подяку за організацію свята він висловлив завідуючому клубною установою с. Березівка Дмитру Кулішу і художньому керівнику БК «Черемошне» Дар’ї Мереновій та запросив всіх прихильників футболу приходити на стадіони та вболівати за свої улюблені команди!

Ігор КОЗЕРАЦЬКИЙ,
виконавчий директор
Житомирської районної
федерації футболу

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework