×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирський клуб із веслування на човнах “дракон” "Фантом-Драгон" повернувся із чемпіонату України із сріблом та золотом

  Нещодавно новостворений житомирський клуб із веслування на човнах “дракон” "Фантом-Драгон" повернувся із чемпіонату України серед корперативних та аматорських команд. Спортсмени здобули золото та два срібла на цих змаганнях.

Одна із призерок чемпіонату, Світлана Мілевська, розповіла, що почала займатися цим видом спорту з командою роботи, але цьогоріч стала учасником клубу “Фантом-Драгон”, який надихає її на розвиток і гарний результат.

  “Займаюсь я уже другий сезон, з минулого літа. Вперше дізналася про цей вид спорту на роботі, коли завод “Кромберг енд Шуберт” збирав свою команду, і теж вирішила спробувати свої сили. А цього року започаткувався клуб “Фантом- Драгон”, зібралася збірна Житомира, тренери запропонували місце в команді, і тому я тут. Мені дуже подобається, не маю наміру закидувати, особливо після нашої перемоги на чемпіонаті. Ми побачили результат, побачили, що тренери вірять в нас. Також і збільшилася віра команди в перемогу, з’явилося бажання ще більше тренуватися”, - повідомляє Спортивний Житомир.

  Попри віру і бажання спортсменам з веслування на човнах “дракон” потрібно мати гарну фізичну підготовку, бо під час веслування працюють майже всі м’язи тіла.

 “Для новачка це може бути дуже складно. Спочатку збиваються, не мають досконалої техніки, вчаться. А коли це все напрацьовується, з’являється досвід, то стає вже легше. Головне - це мати хорошу фізичну підготовку всього тіла. Я, наприклад, в дитинстві займалася плаванням, сучасним п’ятиборством. У драгонботі на одних руках не вийдеш, там працюють і спина, і ноги і прес живота, - все працює,” - зауважила Світлана.

  Довідка: Клуб "Фантом-Драгон" заснували Андрій Лайчук та Дмитро Мороз навесні 2018 року. Останній є багаторазовим чемпіоном і призером чемпіонатів Європи та світу з веслування на човнах "Дракон". У квітні відбулися перші тренування клубу, які проходили один раз на тиждень у житомирському парку ім. Ю. Гагаріна. Вперше клуб взяв участь на Всеукраїнських змаганнях «Кубок пам’яті Олександра Литвиненка» з веслування на човнах «Дракон» у м. Горішні Плавні (Полтавська область). Після чого тренування почали відбуватися на базі “Спартак” у гідропарку тричі на тиждень. При цьому у них беруть участь як професіонали, так і аматори. До останніх може приєднатися кожен, хто хоче спробувати себе в цьому виді спорту.

ok 260718549

Джерело: Спортивний Житомир

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 26/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework