У Житомирі визначився переможець міста з футзалу серед дворових команд. ФОТО

   Ось і завершилися масштабні змагання з футзалу серед дворових команд — справжнє свято спорту, яке тривало впродовж останнього місяця.

  Увесь цей час на різних спортивних майданчиках міста Житомира в межах цих змагань вирували справжні спортивні пристрасті, а команди-аматори демонстрували яскравий, видовищний футзал. Як розповіли організатори турніру, до останніх ігор не було відомо, не можна було передбачити, хто ж переможе. А все тому, що учасники мали приблизно однаковий рівень підготовки, майстерності, були в однакових умовах. Зауважимо, що в змаганнях взяли участь 10 команд.

  Вже цієї неділі, 14 жовтня, на “Квара Арені” (вул. Івана Сірка, 54) у Житомирі відбулися фінальні матчі за призові місця. Цього дня фортуна усміхнулася команді "Леви KROSCHU", яка й стала переможцем змагань.

  Як розповів організатор змагань Андрій Лямін, найбільше складнощів під час турніру виникало з графіком: оскільки команди аматорські, спортсмени мають свої роботи, наприклад, іноді доводилося вносити зміни в графіки, замість одних команд повинні були грати інші. Саме узгодження графіку, а також те, щоб збирати команди — було більш проблематичним, і саме з цим іноді виникали невеликі труднощі. Загалом, як зазначив Андрій Лямін, він як організатор всім задоволений, адже вдалося втілити в життя те, що планувалося в межах цих змагань. До того ж, щоразу, поки упродовж місяця проходив турнір, кожну гру супроводжувала гарна погода.  

  За словами організатора, команди дуже гарно себе проявили на змаганнях. Кожна з команд-учасників мала рівні шанси та однакові умови для того, аби перемогти і гідно зіграти в матчах.

  «Щиро дякую усім, хто долучився та сприяв в організації та проведенні цих змагань. Сьогодні проводимо фінальні матчі, але вже маємо й плани на майбутнє. Хочу зауважити, що наш турнір відбуватиметься й надалі. Більше того, ми плануємо створити й дитячу лігу. Це, звісно ж, буде гарною пропагандою спорту, здорового способу життя серед дітей та молоді. Оскільки перші змагання вдалися, дуже хочеться, щоб в подальшому турнір отримав продовження, розвивався, вдосконалювався», — зазначив Андрій Лямін.

  Повертаючись до змагань, додамо, що всі учасники отримали відзнаки, нагороди, подарунки та, звісно ж, кубки й медалі. А закриття турніру супроводжувалося ще й розважальною програмою.

  Зауважимо, що в соціальних мережах є окрема спільнота турніру серед дворових команд. Слідкувати за новинами, дізнаватися останню інформацію стосовно змагань можна, наприклад, й у мережі Фейсбук. Нагадаємо, що турнір серед дворових команд стартував 14 вересня. Детальніше про нього пропонуємо почитати в нашому попередньому матеріалі за цим посиланням.

kd15101805_2.jpgkd15101805 1kd15101805 4

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework